Chris Zegers presenteert nieuwe programma Forever Young

Chris Zegers presenteert nieuwe programma Forever Young
Zesdelige serie over 80-plussers met jeugdige levenslust

Nieuws :

Vanaf maandag 3 februari is het nieuwe programma Forever Young te zien op NPO 3. In zes afleveringen portretteert presentator Chris Zegers verschillende mensen in de leeftijd van 80 tot 100 jaar, die onvermoeibaar alles uit het leven halen.

Energie
Chris Zegers zegt zelf het volgende over het programma: "Forever Young gaat niet over hoe je zo oud mogelijk moet worden, maar over hoe je zo jong mogelijk kunt blijven. Hoe je aangesloten blijft op de energie van het leven. Zin in een nieuwe dag, een nieuwe ontdekking. Het is sommigen van ons gegeven lang te mogen leven. Door het leven te blijven ontdekken is die leeftijd ook echt een geluk."

IJshockey en DJ'en
Een van de geportretteerden is de 98-jarige Mark Sertich. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, speelt de Amerikaan Mark Sertich twee keer per week een potje ijshockey met zijn vrienden. Ook de 84-jarige DJ Sumirock uit Japan bruist nog van de energie. Overdag maakt ze dumplings in het traditionele familierestaurant en ’s nachts gaat ze los achter de draaitafel in een van de meest extravagante clubs van Tokyo.

Verder bezoekt Chris Betty Goedhart (87), Walter Bingham (95), Philip Barak (85) en Christian Chenay (98).

Forever Young is vanaf maandag 3 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Daarna kun je iedere aflevering van Forever Young terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chris Zegers presenteert nieuwe programma Forever Young of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen