Laatste aflevering Wij emigreren dinsdag op SBS 6: Zuid-Spanje

Laatste aflevering Wij emigreren dinsdag op SBS 6: Zuid-Spanje
Camperplaats mét bar

Kijktip :

Op dinsdag 10 december is de (voorlopig) laatste aflevering van Wij emigreren te zien op SBS 6. In deze variant op Ik vertrek maken we morgen kennis met Bas en Sabrina. Zij verlaten Nederland en trekken naar het zuiden van Spanje.

Alicante
Ze strijken neer in de regio Alicante, om precies te zijn in het plaatsje Pinoso. Daar heeft het stel voor 75.000 euro een oude bar gekocht, waar ook zesduizend vierkante meter grond bij zit. Dit hebben ze kunnen aanschaffen door de overwaarde van het huis van Sabrina in Amsterdam. Van hun aankoop wil het koppel een goedlopende camperplaats mét bar maken.

Tegenslagen
Deze laatste aflevering volgt echter het vaste stramien van elke Ik vertrek- en Wij emigreren-episode: Bas en Sabrina krijgen te maken met veel tegenslagen als ze eenmaal in Spanje neergestreken zijn. Zo moeten ze bijna een half jaar bivakkeren in een caravan, zonder water en elektriciteit.

De laatste aflevering van Wij emigreren is op dinsdag 10 december om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wij emigreren terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Wij emigreren dinsdag op SBS 6: Zuid-Spanje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen