Dit zijn de opvolgers van Piet Paulusma op SBS6

Dit zijn de opvolgers van Piet Paulusma op SBS6
Nieuwe weermensen van Weer.nl

Nieuws :

Vanaf 1 januari houden Laura van der Blij, Dennis Wilt en Amara Onwuka de SBS6-kijker op de hoogte van het weer na Hart van Nederland. Zij volgen Piet Paulusma op, die naar Omroep MAX vertrekt.

Moderne technieken
Met Weer.nl krijgt de weerdienst van SBS6 en de radiozenders van Talpa een nieuwe naam. Na de uitzendingen van de vroege en late Hart van Nederland komt het weer uit een gloednieuwe studio met de modernste 3D- en augmented reality-technieken.

Keihard gewerkt
De meteorologen die de nieuwe gezichten van het weer op SBS6 worden, hebben volgens Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network, "belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van het nieuwe weerconcept" en hebben daar de afgelopen tijd "keihard aan gewerkt".

Laura van der Blij

Weervrouw van Weer.nl bij Talpa Network


Dennis Wilt

Weerman van Weer.nl bij Talpa Network


Amara Onwuka

Weervrouw van Weer.nl bij Talpa Network

Radio
De meteorologen van Weer.nl zijn ook elke dag te horen met weerpraatjes op Sky Radio. Daarnaast komen ze in de uitzendingen van Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica als er belangrijk weernieuws is.

Weer.nl is vanaf woensdag 1 januari elke dag na Hart van Nederland (22.30 uur en doordeweeks ook om 18.00 uur) te zien op SBS6.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de opvolgers van Piet Paulusma op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV