Bekijk De 25 meest grappige TV-fragmenten van 2019

Bekijk De 25 meest grappige TV-fragmenten van 2019
De leukste fragmenten volgens De 25

Gemist :

Woensdagavond (12 december) zond SBS een speciale aflevering van De 25 uit, waarin de 25 leukste en grappigste tv-fragmenten volgens de redactie van de 25 in de spotlights stonden. Gids.tv zet de fragmenten op een rij.

25. Jan de Hoop


Al 30 jaar is Jan de Hoop het fenomeen van het RTL Ontbijtnieuws. Hij houdt ook wel van een geintje zo hier en daar. En als hij dan de kleding van de weerman ziet, kan hij zich niet inhouden.

24. Stefano Keijzers bij Maestro


Stefano Keijzers gooide in 2019 hoge ogen bij programma's als De Slimste Mens en zijn eigen show: Experimensen. Vooral als kandidaat van Maestro werd hij geroemd en gehaat.

23. De TV Kantine over trainer Erik Meijers


Een van de bijzonderste gebeurtenissen van 2019 was het uitbrengen van de documentaire over Achilles en vooral hun coach, Erik Meijers. De TV Kantine weidde er ook een fantastische sketch aan.

22. Britt Dekker


Het was ook het jaar van Britt Dekker. Ze pakte haar eerste Televizier-prijs met Zappsport, kreeg een eigen programma bij SBS en een eigen speelfilm!

21. Maarten Spanjer bij De Wereld Draait Door


Presentator Matthijs van Nieuwkerk is jarenlang bedonderd door acteur, schrijver en presentator Maarten Spanjer: Jaren geleden zei hij dat Johan Cruijff groot fan was van De Wereld Draait Door, maar dat blijkt niet waar.

20. De Gordon tegen Dino Show: WC Ontstoppen


Een van de grappigste tv-programma's van 2019 is De Gordon tegen Dino Show. Een ontzettend grappig moment was het bovenstaande fragment.

19. Typisch Land van Hulst: Steenkolenengels met een Zeeuws accent


In de docu-serie Typisch komen we in het Land van Hulst in Zeeland, tegen België aan.

18. Frans Bauer in China


Frans Bauer en zijn vrouw Maris(ca) gingen dit jaar op bezoek in China. De grootste liefhebbers van het Nederlandse Chinese eten krijgen nu eindelijk echt Chinees eten te zien en te proeven.

17. Foute Vrienden


In het programma Foute Vrienden waren ook dit jaar weer de gekste pranks te zien.

16. Martijn Koning over Denk


Martijn Koning kreeg in de speciale talkshow Pauw & Jinek: De Verkiezingen regelmatig de kans om de gasten op een humoristische manier kapot te maken. Dat deed hij dit jaar ook met DENK.

15. Britt Dekker wordt geïmiteerd door Elise Schaap

14. Egbert uit De Wereld Volgens 80-jarigen


De 90-jarige Egbert was het grote succes achter De Wereld Volgens 80-jarigen. Ook bovenstaande fragment, bij Zomer met Art, is werkelijk hilarisch.

13. Paul de Leeuw in Paul Pakt Uit


Paul de Leeuw is in 2019 terug bij RTL met het programma Paul Pakt Uit. Het bovenstaande fragment is een bijzondere: emotioneel en hilarisch tegelijk.

12. André Hazes in Saved by the Bell


Het SBS-programma Saved by the Bell zat vol vermakelijke momenten, maar de seksuele voorlichting van André Hazes spant wel de kroon.

11. René Mioch over Eva Jinek en Freek Vonk


Een van de bestbekeken en meestbesproken fragmenten van dit jaar: René Mioch is te gast bij Jinek, waar ook Freek Vonk aan tafel zit. De filmjournalist kan het niet laten en vergelijkt het stel met Brangelina (Brad Pitt en Angelina Jolie).

10. Meester Frank Visser in de stripclub


Ook Meester Frank Visser kent een bepaalde schaamte. Als hij in een stripclub gaat kijken, komt dat goed naar boven.

9. Ryanne van Dorst over Willem Holleder in Ranking the Stars


Ryanne van Dorst was één van de hoogtepunten van het nieuwe seizoen Ranking the Stars. Vooral het moment dat Ryanne ontdekt de oom van Miljuschka dé Willem 'De Neus' Holleder is, is memorabel. Bekijk hier het fragment van de ontdekking.

8. Jandino wordt afgemaakt door Rico Verhoeven


Jandino wil graag wendbaarder worden nu hij in New York is voor zijn programma Dino & Friends. Hij wordt daarom getraind door Rico Verhoeven, maar is het niet echt met zijn methode eens. Dat heeft hij geweten...

7. LuckyTV: Koning op de eilanden


Het grappigste LuckyTV fragment van dit jaar, volgens de redactie van De 25: Een wildplassende Willem Alexander op Terschelling.

6. Grappen en grollen in de Tweede Kamer

5. Jolanda en Roland in First Dates

4. Johan Derksen en Hélène Hendriks in Veronica Inside

3. Man Bijt Hond hoort overlevingsexpert

2. Klaas van Eerden speelt moeilijkste spel Ik Hou van Holland

1. De verhuizing van Chateau Meiland


De nummer 1 van de lijst is uiteraard Chateau Meiland. Bekijk hier nog meer mooie Chateau Meiland-fragmenten.

Bekijk hier de hele uitzending van De 25 meest grappige TV-fragmenten terug.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk De 25 meest grappige TV-fragmenten van 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier