PowNed sluit 2019 af met nieuwe versie Dat Zijn Geen Grappen

PowNed sluit 2019 af met nieuwe versie Dat Zijn Geen Grappen
Met o.a. Peter Pannekoek en Herman Brusselmans

Nieuws :

PowNed presenteert op oudejaarsavond de nieuwe documentaire Dat zijn geen grappen!, Anno 2019. In deze eindejaarsbeschouwing reageren prominente cabaretiers en opiniemakers op dé gebeurtenissen die 2019 markeerden.

Een terugblik op het jaar waarin geen heilig huisje wordt gespaard. Van nieuwe verhitte discussies over genderneutraliteit tot klimaat, van de boze boeren tot de ongehoorden, van het fenomeen 'woke' tot 'Allah's afbakbar', van Freek de Jonge's anti-Baudet verklaring tot Marco van Basten's 'Sieg Heil' uitglijer.

Verschillende grappige mensen
In de 2019-versie van Dat zijn geen grappen! zullen onder meer Arjen Lubach, Claudia de Breij, Guido Weijers, Herman Brusselmans, Marcel van Roosmalen, Martijn Koning, Peter Pannekoek, Stefano Keizers, Steven Brunswijk, Tijl Beckand en Yoeri Albrecht hun beschouwing geven over het jaar 2019.

Dat Zijn Geen Grappen!, Anno 2019 is op donderdag 26 december om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt Dat Zijn Geen Grappen! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PowNed sluit 2019 af met nieuwe versie Dat Zijn Geen Grappen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen