Waar kun je The Sound of Music streamen?

Waar kun je The Sound of Music streamen?
Kerstklassieker dit jaar niet op tv

Film :

In navolging van Home Alone is ook die andere Kerstklassieker, The Sound of Music, dit jaar niet op tv. Een drama voor veel liefhebbers, want hoe kun je nu genieten van Julie Andrews en de familie Von Trapp? Er zijn meerdere mogelijkheden.

Disney+
Sinds kort is de streamingdienst Disney+ in de lucht, en die biedt uitkomst voor de liefhebbers van The Sound of Music. Sinds Disney 21st Century Fox heeft overgenomen, valt deze film ook onder het aanbod van de nieuwe streamingdienst. Dus kun je The Sound of Music streamen via Disney+. Voor mensen die geen abonnement willen afsluiten, is er de optie om de film los te kopen via iTunes, Pathé Thuis en meer.

Het verhaal
Weinig films zijn zo geliefd als The Sound of Music. We maken aan het begin van de film kennis met de jonge Maria, een postulante in het Oostenrijkse Salzburg. Ze blijkt niet heel geschikt te zijn voor het leven als non en daarom geeft de moeder overste haar de opdracht om als gouvernante te gaan werken voor de zeven kinderen van de familie Von Trapp. Met de kinderen klikt het direct, maar het hart van de stijve kapitein heeft ze niet direct veroverd...

De film The Sound of Music (1965) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is te streamen via Disney+ en los aan te schaffen via onder meer Pathé Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV