Frank en Rogier stappen van SBS over naar RTL

Frank en Rogier stappen van SBS over naar RTL
Einde van Paleis Voor Een Prikkie?

Nieuws :

Frank Jansen en Rogier Smit verlaten SBS en gaan aan de slag voor RTL. Dat heeft de zender laten weten aan RTL Boulevard. Het is nog niet bekendgemaakt wat de twee stylisten precies gaan doen bij RTL, er zijn een ‘aantal programma-ideeën’. Ze hebben een 3-jarig contract getekend en gaan aan de slag voor RTL 4, 5 en Videoland.

‘Authentiek en humor’
"We zijn heel blij dat Frank en Rogier ons team komen versterken”, laat directeur Peter van der Vorst weten. “Het zijn authentieke en warme persoonlijkheden met veel humor. Bovendien zijn ze ook nog eens heel deskundig op interieur en styling-gebied. Die combinatie zorgt ervoor dat ze garant staan voor echte feelgood televisie, waar je met een brede glimlach naar kunt kijken."

Bezinning
Frank en Rogier laten weten dat het na vier jaar tijd was voor bezinning. “En juist op dit moment komt er een bijzonder creatief aanbod van RTL om daar mooie andere programma’s te genereren. Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt.” Dit zou betekenen dat Paleis Voor Een Prikkie niet terugkeert op tv met Frank en Rogier.

Als duidelijk wordt wat Frank en Rogier precies gaan doen voor RTL, lees je dat bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV