Hilarische superheldenfilm Deadpool zaterdag op Veronica in Meimaand Filmmaand

Hilarische superheldenfilm Deadpool zaterdag op Veronica in Meimaand Filmmaand
Ook te streamen via Disney+ en Pathé Thuis

Kijktip :

Met de start van het Marvel Cinematic Universe in 2008 werd humor een steeds bepalender aspect in superheldenfilms. De film die de humor naar een extra grof randje bracht is Deadpool, waarmee het direct één van de fijnste superheldenfilms werd. De film is zaterdag te zien op Veronica en je kunt Deadpool streamen via Disney+ en Pathé Thuis.

Bekijk hier de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2021.

Het verhaal
Deadpool vertelt het verhaal van de gemankeerde, gelijknamige superheld. Zijn echte naam is Wade Wilson, maar nadat hij een speciale behandeling van de overheid heeft gekregen heeft hij plotseling bovennatuurlijke krachten; zo geneest hij van elke wond die hem wordt toegebracht. In de gedaante van Deadpool bestrijdt hij de misdaad op geheel eigen wijze. Dit houdt in: met tal van sarcastische, snedige opmerkingen en uiterst grove humor. Deadpool is voor niemand bang.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Ook in Deadpool zien we de nodige heroïsche staaltjes actie, maar gelukkig zit deze film vol met grove humor, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor volwassenen. De makers hebben ervoor gekozen om zich niets aan te trekken van de filmkeuring, hoewel ze daardoor waarschijnlijk wel minder inkomsten genereerden: Deadpool is niet geschikt voor kinderen. Het bleek echter een doorslaand succes, mede dankzij de heerlijke rol van Ryan Reynolds. Deze briljante variant op de superheldenfilm kreeg in 2018 dan ook een welverdiend vervolg, Deadpool 2.

Cast
Naast Ryan Reynolds (The Hitman's Bodyguard) en Morena Baccarin (Greenland) zijn ook Ed Skrein (Midway) en T.J. Miller (Ready Player One) te zien in Deadpool. Deze film is geregisseerd door Tim Miller (Terminator: Dark Fate).

Deadpool (2016) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op zaterdag 8 mei om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, comedy. Speelduur: 108 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische superheldenfilm Deadpool zaterdag op Veronica in Meimaand Filmmaand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV