Nieuw seizoen Nachtdieren vanaf 9 januari op NPO 3

Nieuw seizoen Nachtdieren vanaf 9 januari op NPO 3
Ryanne van Dorst opnieuw op nachtelijke ontdekkingstocht

Nieuws :

Op 7 januari 2020 start er weer een nieuw seizoen van Nachtdieren op NPO 3. Ryanne van Dorst ontmoet in dit tweede seizoen uiteenlopende types in het holst van de nacht. Ze stuit weer op hilarische en emotionele ontmoetingen.

Voor veel mensen is de nacht een moment om het bedje op te zoeken, op te laden, te herstellen van een drukke werkdag of een avondje in de kroeg. Toch brandt er in sommige huizen in Nederland nog steeds licht en dwalen andere mensen op straat, terwijl de rest van het land al lang op één oor ligt. Wie zijn deze mensen? En waarom zijn ze nog wakker? Kunnen ze niet slapen of willen ze niet slapen?

"Te veel redenen"
Ryanne van Dorst over het programma: “Na het eerste seizoen had ik al snel het gevoel dat er nog veel meer nachtelijke verhalen te vinden waren. En er waren nog genoeg plekken in het land waar ik niet geweest was. Te veel redenen om nog een keer op pad te gaan dus. Er komen weer zoveel mooie en bijzondere mensen voorbij, ik ben blij dat ik ze heb weten te vangen in het donker!”

Eerste aflevering
In de eerste aflevering begeeft Ryanne zich in Utrecht, waar ze onder andere het geluid van een piano volgt en een groep jammende jongeren ontmoet op het station. Tijdens het struinen over straat loopt Ryanne Wilma tegen het lijf, een vrouw die de donkere kant van het leven op alle mogelijke manieren heeft meegemaakt. Ryanne eindigt bij volkszanger Martin, die na 40 jaar uit de kast is gekomen en nu gelukkiger dan ooit is.

Nachtdieren is elke dinsdag om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Nachtdieren vanaf 9 januari op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV