Ted en Ted 2 maandag achter elkaar op Veronica

Ted en Ted 2 maandag achter elkaar op Veronica
Ook te streamen op Netflix

Film :

Het wordt lachen, gieren, brullen op maandagavond bij Veronica. Ted is op maandag 30 december om 20.30 uur te zien op Veronica, daar achteraan volgt direct Ted 2. Beide films zijn te streamen op Netflix en meer.

Het verhaal
Toen John Bennett nog een kind was, mocht hij een wens doen. Die luidde: zijn teddybeer Ted tot leven wekken. Zo geschiedde en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Ondertussen is John een volwassen man die nog steeds zijn leven deelt met Ted, de meest ongemanierde teddybeer ooit. Dat is iets waar Johns vriendin Lori, die eigenlijk met twee mannen samenleeft, niet altijd even goed mee omkan.

Ted 3?
Ted was in 2012 een doorslaand succes in de bioscopen. De grofgebekte teddybeer (met Seth MacFarlane als stem) en de al net zo grove eigenaar (Mark Wahlberg) brachten ruim een half miljard dollar op. Ook de sequel was zeer succesvol. Of er ooit een derde Ted komt... MacFarlane staat er in ieder geval open voor.

ted-en-ted-2-maandag-achter-elkaar-op-veronica.jpg

De film Ted (2012) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb, Ted 2 (2015) met een 6,3. Ted en Ted 2 zijn achtereenvolgens te zien op maandag 30 december, vanaf 20.30 op Veronica.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ted en Ted 2 maandag achter elkaar op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV