Tijs van den Brink presenteert nieuw EO-programma God, Jesus, Trump!

Tijs van den Brink presenteert nieuw EO-programma God, Jesus, Trump!
Tijs duikt in leven van christelijke Trump-stemmers

Nieuws :

Zou EO-presentator Tijs van den Brink op Donald Trump kunnen stemmen? Als medechristenen in de VS dat massaal doen, zal daar vast een reden voor zijn. In de 3-delige televisieserie God, Jesus, Trump! vraagt Tijs van den Brink zich af: hebben zij een bord voor de kop of ziet hij iets over het hoofd?

Als christen en inwoner van de Nederlandse Bible Belt voelt Van den Brink zich verwant aan zijn geloofsgenoten in Amerika. Als journalist en mens kan hij zich tegelijkertijd voorafgaand aan de reis weinig voorstellen bij een stem op Trump.

Roadtrip
Van den Brink maakt daarom een roadtrip door het hart van de Amerikaanse Bible Belt in de staten Michigan, Texas en North Carolina. Hij doet daar er alles aan om zo onbevooroordeeld mogelijk te horen en zien waarom deze ‘evangelicals’, zo massaal op Trump stemmen.

Schelden en schaamteloos liegen
Van den Brink: “Ik snap het gewoon niet! Hoe kun je als christen stemmen op een miljardair die rijk werd van gokpaleizen, die bekend staat om liegen, schelden, schaamteloze borstklopperij en buitenechtelijke escapades?”

God, Jesus, Trump! is vanaf 6 februari elke donderdag te zien om 22.15 uur op NPO 2. Je kunt iedere aflevering van God, Jesus, Trump! terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijs van den Brink presenteert nieuw EO-programma God, Jesus, Trump! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen