Vanavond in DWDD: Jeangu Macrooy en Cornald Maas vertellen over Songfestival

Vanavond in DWDD: Jeangu Macrooy en Cornald Maas vertellen over Songfestival
Nederlandse inzending te gast

Kijktip :

Jeangu Macrooy was in het verleden al vaak te gast in De wereld draaitd door, maar in de uitzending van vanavond (13 januari) mag hij voor het eerst vertellen over zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival 2020. Dat hoeft hij niet alleen te doen: ook Cornald Maas is te gast.

Welk liedje?
Kan Macrooy er voor zorgen dat Nederland het liedjesfestijn voor de tweede keer op rij wint? Afgelopen jaar zegevierde Duncan Laurence in Israël met het prachtige nummer 'Arcade' en daarom komt het circus dit jaar naar Rotterdam, waar Ahoy een week lang in het teken zal staan van het Songfestival. Grote vraag is met welk liedje Macrooy Nederland zal vertegenwoordigen.

Andere onderwerpen

  • Henny Vrienten herdenkt zijn goede vriend Aart Staartjes, die gisteren (12 januari) op 81-jarige leeftijd overleed. Dat doet hij samen met twee bekende Sesamstraat-acteurs: Bert Plagman (Tommie) en Renée Menschaar (Pino).
  • Alec Steur was jarenlang één van de recensenten die de Michelinsterren mogen uitreiken aan de beste restaurants van Nederland. Vandaag werden ze opnieuw uitgereikt en hij vertelt er in de uitzending alles over.
  • Muziek is er van Ruben Hein en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest.

De wereld draait door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De wereld draait door terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in DWDD: Jeangu Macrooy en Cornald Maas vertellen over Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV