Historische dramaserie Sanditon vanaf zondag te zien op BBC First

Historische dramaserie Sanditon vanaf zondag te zien op BBC First
Terug naar het begin van de 19de eeuw

Kijktip :

Vanaf zondag 26 januari is de Britse historische dramaserie Sanditon wekelijks te zien op BBC First. In Sanditon gaan we terug naar het begin van de negentiende eeuw, als het gelijknamige plaatsje van een slaperig vissersdorpje verandert in een hip sparesort.

Intriges en plezier
Het plaatsje Sanditon is echter niet het enige dat snel verandert in deze serie. Ook de impulsieve en onconventionele Charlotte Heywood (gespeeld door Rose Williams) heeft behoefte aan een beetje verandering. Ze verlaat haar huis op het rustige platteland en vestigt zich in de badplaats in wording, een plek voor intriges en plezier.

Verrassende wendingen
De serie Sanditon valt vervolgens van de ene verrassende wending in de andere en langzaam worden de verborgen agenda's van de personages onthuld. Zij zijn voor hun fortuin afhankelijk van het commerciële succes van Sanditon. Ondertussen beleeft Charlotte een ontdekkingsreis naar zichzelf en de liefde, maar wel op haar eigen voorwaarden.

De historische dramaserie Sanditon is vanaf zondag 26 januari wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Historische dramaserie Sanditon vanaf zondag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV