PSV - Willem II live op tv

PSV - Willem II live op tv
Wanneer vindt PSV de weg terug?

Sport :

Op zaterdag 8 februari spelen PSV en Willem II in de 22ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 19.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Willem II

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De onderstaande samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Bij PSV zijn de problemen nog steeds niet voorbij. Het vertrek van Steven Bergwijn naar Tottenham en het nipte verlies in de Johan Cruijff Arena hebben dat er zeker niet beter op gemaakt. Het is aan Ernest Faber om het team uit Eindhoven weer zo snel mogelijk aan het draaien te krijgen. Is directe concurrent Willem II daarvoor de ideale tegenstander?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Willem II
Willem II is de grootste verrassing van dit seizoen. Het team van Adrie Koster draait op volle toeren en onder leiding van sterspelers Ché Nunnely en Mike Trésor Ndayishimiye blijven de Tilburgers maar winnen. Met een overwinning op PSV zou de ploeg een gat van zeven punten (!) slaan op de Eindhovenaren.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Willem II is zaterdag 8 februari om 19.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - Willem II live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier