Serierecensie: in Night on Earth laat Netflix het dierenrijk stralen in de nacht

Serierecensie: in Night on Earth laat Netflix het dierenrijk stralen in de nacht
Van de makers van Our Planet

Film :

Sinds 29 januari is de documentaireserie Night on Earth op Netflix te zien. Wat vindt er allemaal plaats op Moeder Aarde zodra de zon ondergaat? Lees hier de serie-recensie van Night on Earth.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Als de nacht valt...
In Night on Earth wordt het verborgen nachtleven van de dieren op onze planeet onthuld. Met behulp van de nieuwste camera's laten de makers in zes afleveringen zien hoe ze in de donkere nacht moeten overleven. Naast de machtige olifanten, leeuwen en vleermuizen zien we ook de bijzondere onderwaterwereld in duisternis, wat fluorescerende en magische beelden oplevert.

Een troep leeuwen in de documentaire 'Night on Earth'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Met de prachtige documentaireserie Our Planet (lees hier onze recensie) heeft Netflix een parel van een documentaire in het assortiment. Sterker nog, volgens Netflix is Our Planet de best bekeken docu uit eigen stal. Ook voor de serie Night on Earth zijn de nieuwste camera's gebruikt voor adembenemende beelden van de natuur in al zijn glorie. De verschillende afleveringen (met titels als 'IJskoude nachten', 'Junglenachten', 'Donkere zeeën' en 'Steden die nooit slapen') laten verschillende kanten van onze natuur zien in vlijmscherpe beelden met waanzinnige kleuren. Het dierenrijk bij nacht is wederom een dikke aanrader.

Night on Earth is sinds 29 januari te zien op Netflix. Deze documentaire heeft 6 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Genre: Documentaire.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: in Night on Earth laat Netflix het dierenrijk stralen in de nacht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV