Vera seizoen 10 begint vrijdag op België Eén

Vera seizoen 10 begint vrijdag op België Eén
Nieuwe reeks van Britse detectiveserie

Kijktip :

Vanaf vrijdag 14 februari is het nieuwste seizoen van de Britse detectiveserie Vera wekelijks te zien op België Eén. In het tiende seizoen krijgt inspecteur Vera Stanhope opnieuw een paar pittige zaken voor de kiezen.

Freddie Gill
In de eerste aflevering krijgt inspecteur Vera Stanhope (gespeeld door Brenda Blethyn) meteen een fascinerende zaak in de schoot geworpen. Ene Freddie Gill wordt dood aangetroffen door de gerechtsdeurwaarders die zijn huis in beslag komen nemen. Tijdens haar onderzoek komt Stanhope er al snel achter dat het leven van Freddie niet zo fantastisch was als hij wilde laten blijken.

Lening
Samen met haar collega Aiden Healy (Kenny Doughty) ontdekt Stanhope dat Freddie een lening afsloot om zijn zaak te redden en dat hij onlangs zijn vrouw en zoon had verlaten. De ontdekking dat Freddies vrouw Jade pas haar vader had verloren zet Stanhope op een nieuw spoor. Langzaam komen de familiegeheimen en diepgewortelde wrok bovendrijven.

Het nieuwe seizoen van de Britse detectiveserie Vera is vanaf vrijdag 14 februari wekelijks om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vera seizoen 10 begint vrijdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen