Nieuw seizoen De TV Kantine komt met speciale uitzending over Chateau Meiland

Nieuw seizoen De TV Kantine komt met speciale uitzending over Chateau Meiland
Ook andere programma's op de hak genomen

Nieuws :

Vanaf donderdag 27 februari is het nieuwe seizoen van De TV Kantine te zien op RTL 4, waarin opnieuw een veel bekende Nederlanders en tv-programma's op de hak worden genomen. Zo is er dit seizoen een speciale uitzending over Chateau Meiland te zien.

Terugblik
Het elfde seizoen begint echter met een terugblik op de eerste tien jaar van De TV Kantine, waarin de meest besproken fragmenten nog een keer te zien zijn. In de tweede aflevering staat volledig in het teken van de hysterische familie Meiland. 35 minuten lang staan de belevenissen van de populaire familie centraal: heel bekend Nederland komt nog één keer bij ze langs voor ze naar Nederland terugkeren.

Lees hier welke BN'ers een gastrol in seizoen 11 van De TV Kantine hebben.

Typetjes
Naast Carlo Boszhard en Irene Moors keren er ook weer diverse gastacteurs terug in het elfde seizoen. Zo maken onder anderen Maarten Heijmans, Elise Schaap en Ilse Warringa weer hun opwachting. De volgende programma's worden gepersifleerd in het nieuwe seizoen:

  • Married at First Sight
  • Sterren op het doek
  • Ranking the Stars
  • Beste Zangers
  • The Masked Singer

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De TV Kantine komt met speciale uitzending over Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV