Vanavond op tv: Getafe - Ajax (Europa League), Floortje terug naar het einde van de wereld en meer

Vanavond op tv: Getafe - Ajax (Europa League), Floortje terug naar het einde van de wereld en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 20 februari

Kijktip :

Vanavond komen de twee Nederlandse clubs die nog zijn overgebleven in Europa in actie. Om 18.55 uur is het de beurt aan Ajax en om 21.00 uur trapt AZ af. Verder onder meer de eerste aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 20 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Getafe - Ajax (Europa League)

RTL 7
18:55 uur

Live verslag van de wedstrijd Getafe - Ajax in de zestiende finales van de Europa League. Ajax begint de eerste knock-outronde van de Europa League, waarin nog 32 teams zitten, met een uitwedstrijd bij de huidige nummer drie van Spanje. Ajax, vorig seizoen nog halvefinalist in de Champions League, werd dit seizoen in de groepsfase uitgeschakeld. De Amsterdammers eindigden achter Valencia en Chelsea als derde. De voorbeschouwing op Getafe - Ajax en AZ - LASK (die om 21:00 uur begint) begint om 18:00 uur op RTL 7.


Zembla: fatale Boeing-vliegtuigen

NPO 2
20:30 uur

Deze aflevering van het onderzoeksjournalistieke programma Zembla gaat over de fatale vluchten van Boeing. De 737 MAX, het gloednieuwe model van Boeing, staat wereldwijd al bijna een jaar aan de grond na twee ongelukken waarbij 346 mensen om het leven kwamen. Een van de nabestaanden is de Nederlandse Huguette Debets. De vader van haar drie jonge kinderen overleed bij de crash in Ethiopië.


Live: AZ - LASK (Europa League)

RTL 7
21:00 uur

Live verslag van de AZ - LASK in de Europa League. Het is de heenwedstrijd in de zestiende finales, de laatste 32, van de tweede Europese competitie. Vanaf 18:00 uur is er een vooruitblik op zowel Ajax - Getafe en AZ - LASK op RTL 7. In de groepsfase eindigde AZ als tweede, achter Manchester United. Vooral de duels met het Servische Partizan waren spectaculair en uiteindelijk beslissend voor de tweede plek.


Nieuw: Floortje terug naar het einde van de wereld

NPO 1
21:25 uur

Floortje Dessing gaat in het nieuwe programma Floortje terug naar het einde van de wereld op bezoek bij een aantal mensen die ze de afgelopen jaren heeft bezocht en geportretteerd in het programma Floortje naar het einde van de wereld. Floortje bezoekt vijf mensen uit de afgelopen zes seizoenen opnieuw. In de eerste aflevering reist Floortje terug naar Maggie, die een weeshuis runt in Nepal.


Docu: Leftover Women

NPO 2
23:15 uur

In China ben je als single, 25-jarige vrouw al een oude vrijster. Hoe ga je om met die sociale druk en hoe vind je een dan een man van hetzelfde opleidingsniveau? De fraaie documentaire Leftover Women onderzoekt dit door drie ongehuwde, hoogopgeleide vrouwen van rond de 30 jaar te volgen. De filmmakers volgen drie succesvolle Chinese vrouwen: Qiu Hua Mei, een advocaat van 34, Xu Min, een 28-jarige vrouw die bij de radio werkt en tenslotte Gai Qi, 36 jaar en assistent-collegeprofessor in Beijing.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Getafe - Ajax (Europa League), Floortje terug naar het einde van de wereld en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier