Martien Meiland met tweede seizoen Cash Or Trash te zien vanaf 3 maart

Martien Meiland met tweede seizoen Cash Or Trash te zien vanaf 3 maart
Hoeveel verdienen verkopers met bijzondere objecten?

Nieuws :

Niet alleen Chateau Meiland is voor Martien Meiland een groot succes. Ook Cash Or Trash doet het zo goed dat er binnenkort een tweede seizoen op SBS 6 te zien is.

Hoeveel is antieke vibrator waard?
Vanaf begin maart verwelkomt gastheer Martien wederom allerlei mensen die graag hun bijzondere object willen verkopen. Vier experts doen een taxatie en met deze voorkennis gaan de verkopers met handelaren praten om een goede deal te sluiten. Ook deze keer komen er bijzondere voorwerpen voorbij, zoals een antieke vibrator en een jasje van de crew van de Rolling Stones.

Martien merkt dat er goed wordt onderhandeld
“Ik voel me als een vis in het water tussen al die mooie spullen’, laat Martien weten in een verklaring. “Zoals een salontafel uit Paleis Soestdijk, die echt door de koninklijke familie gebruikt is. Wat zou zoiets nou waard zijn denk je dan en is daar animo voor onder de handelaren? Ook wordt er een James Dean filmposter aangeboden. Zou hij echt zijn? En ik merk dat veel verkopers het programma nu kennen. Dus er wordt goed onderhandeld!”

Het nieuwe seizoen van Cash or Trash is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Cash or Trash terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland met tweede seizoen Cash Or Trash te zien vanaf 3 maart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen