Vanavond op tv: Napoli - Barcelona, finale Married at First Sight en meer

Vanavond op tv: Napoli - Barcelona, finale Married at First Sight en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 februari

Kijktip :

Vanavond opnieuw een mooi Champions League-affiche op het programma: op Veronica is de wedstrijd Napoli - Barcelona te zien. Verder onder meer de finale van Married at First Sight. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Napoli - FC Barcelona (Champions League)

Veronica
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Napoli - FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Het is de heenwedstrijd in de eerste knock-outronde na de groepsfase. Daarin eindigde Napoli als tweede, achter titelverdediger Liverpool. Barcelona won de groep met Borussia Dortmund en Internazionale. Hélène Hendriks blikt met Johan Derksen en Wim Kieft vooruit op de wedstrijd.


Hier zijn de Van Rossems: Antwerpen

NPO 2
20:30 uur

In deze aflevering van Hier zijn de Van Rossems gaan Maarten, Sis en Vincent van Rossem de grens over. Ze gaan namelijk op bezoek in de Vlaamse stad Antwerpen. De Van Rossems komen tot de ontdekking dat havenstad veel moois te bieden heeft. Er is één aspect aan Antwerpen dat de broers en zus behoorlijk tegenstaat: het massatoerisme heeft er bijna Amsterdamse proporties aangenomen. Volgens de Van Rossems wordt het bezoek aan Antwerpen hierdoor een stuk minder aangenaam.


Finale: Married at First Sight

RTL 4
20:30 uur

Na zestien afleveringen komt er vanavond een eind aan het datingprogramma Married at First Sight met een dubbele aflevering. In de laatste aflevering van het experiment komen de zes koppels terug bij presentator Carlo Boszhard en de experts en nemen hun eindbeslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden? Voor de Groningse Chantal loopt de spanning hoog op. En hoe reageren Chantal en Henk nu ze elkaar weer voor het eerst zien na de huwelijksreis?


Pointer: klimaatsceptische stichting Clintel

NPO 2
22:10 uur

In een nieuwe aflevering van het onderzoeksprogramma Pointer vanavond aandacht voor de stichting Clintel, die bericht over klimaatverandering en klimaatbeleid en regelmatig wordt aangehaald in debatten die onder meer gaan over klimaatverandering. Rapporten en artikelen van Clintel worden bijvoorbeeld door Thierry Baudet van Forum voor Democratie geciteerd, vooral als het gaat over hoe urgent het klimaatdebat nu eigenlijk is. Voor Clintel is de nood minder hoog dan veel klimaatactivisten beweren.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Napoli - Barcelona, finale Married at First Sight en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier