Champions League: Olympique Lyon - Juventus live op tv

Champions League: Olympique Lyon - Juventus live op tv
Heenduel in achtste finales

Sport :

De achtste finales van de Champions League worden in vier weekdagen gespeeld, waardoor er twee wedstrijden per dag worden gespeeld. Op woensdag 26 februari is de wedstrijd Olympiqe Lyon - Juventus niet te zien op Veronica, maar je kunt de wedstrijd live zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Samenvatting en hoogtepunten Olympiqe Lyon - Juventus

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Depay of De Ligt
De sterspeler van Lyon, Memphis Depay, doet door een lange blessure nog niet mee. Matthijs de Ligt is wel fit en zal waarschijnlijk gewoon aantreden. Juventus is de nipte koploper in Italië (op 1 punt van Lazio en 6 punten van Inter), Olympique Lyon doet het een stuk minder: In de Ligue 1 staat de ploeg zesde.


Ook dinsdag om 21:00 uur: Real Madrid - Manchester City live op tv.


Live op tv
De wedstrijd tussen Olympique Lyon en Juventus is live te zien voor iedereen met een tv-abonnement bij Ziggo op kanaal 14, het kanaal van Ziggo Sport. Heb je geen Ziggo? Dan kun je via een abonnement op Ziggo Sport Totaal kijken naar Ziggo Sport Select.

Olympiqe Lyon - Juventus is woensdag 26 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Champions League: Olympique Lyon - Juventus live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV