Voorjaarsklassieker Omloop het Nieuwsblad live op tv

Voorjaarsklassieker Omloop het Nieuwsblad live op tv
Het voorjaarsseizoen gaat starten!

Sport :

Op zaterdag 29 februari start het officiële wielervoorjaar van 2020 met de Omloop Het Nieuwsblad. Eurosport en België Eén doen live verslag op tv.

Parcours
De koers gaat ook in 2020 weer van start in de stad Gent. Over 200 kilometer rijden de renners naar Ninove. Na ruim 140 kilometer begint het echte werk, het klapstuk van de koers is De Muur van Geraardsbergen en Bosberg.

Bekijk hier de complete wielerkalender van dit voorjaar.

Favorieten
De grote favoriet voor deze editie is Greg van Avermaet. De Belg reed een uitstekende Ronde van de Algarve en is goed in vorm. Zdeněk Štybar, de winnaar van volgend jaar, is ook een favoriet. Mathieu van der Poel is er niet bij, hij heeft zich afgemeld.

Live op tv
België Eén/Sporza begint met uitzenden om 13.30 uur. Eurosport 2 en de Player volgen om 14.00 uur. Om 16.00 uur (de finale) is de koers ook op Eurosport 1 te volgen.

Omloop Het Nieuwsblad 2020 is zaterdag 29 februari vanaf 13.30 uur te zien op België Eén, vanaf 14.00 uur op Eurosport 2 en via de Eurosport Player en vanaf 16.00 uur op Eurosport 1. Bekijk hier op welk kanaal je België Eén vindt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorjaarsklassieker Omloop het Nieuwsblad live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV