Hilarische comedy Ted vrijdag te zien op SBS 9

Hilarische comedy Ted vrijdag te zien op SBS 9
En te streamen via onder meer Pathé Thuis

Kijktip :

Seth MacFarlane staat bekend als de bedenker van de populaire comedyserie Family Guy, maar zo nu en dan maakt hij ook een uitstapje naar de filmwereld. In 2012 leverde dat de hilarische comedy Ted op, die net zo grof en grappig is als je van MacFarlane mag verwachten. Vrijdag zie je 'm op SBS 9, maar Ted is ook te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
De film begint in de jeugdjaren van John Bennett (op oudere leeftijd gespeeld door Mark Wahlberg). Hij wil zijn teddybeer Ted tot leven wekken en doet daarom een wens. Tot zijn grote verbazing is de beer de volgende morgen daadwerkelijk tot leven gekomen. We maken vervolgens een sprong in de tijd naar het heden en nog altijd zijn de twee beste maatjes. De grofgebekte en ongemanierde Ted leeft nog altijd bij John, maar diens vriendin Lori (Mila Kunis) vindt het maar niks. Zij zet John voor het blok: hij of ik.

Blockbuster
Dankzij Family Guy had Seth MacFarlane een enorme fanschare opgebouwd, maar dat Ted zo'n enorme blockbuster zou worden hadden maar weinig mensen verwacht. In totaal bracht de film bijna 550 miljoen dollar in het laatje en hij kreeg zelfs een Oscarnominatie: het nummer 'Everybody Needs a Friend' werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Originele Lied. Het was dus niet verrassend dat de film drie jaar later een vervolg kreeg, Ted 2. Toch blijft het origineel het best, want de liefhebbers van lompe humor staat een heleboel lachsalvo's te wachten.

Ted (2012) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op vrijdag 8 mei om 22.05 uur te zien op SBS 9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische comedy Ted vrijdag te zien op SBS 9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier