Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: Dagdates en Alaskan Bush People

Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: Dagdates en Alaskan Bush People
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 8 maart

Kijktip :

Bij Boer zoekt Vrouw is het deze week tijd voor de dagdates. Na de speeddates mogen de boeren nu op een langere date. Daarnaast is het populaire programma Alaskan Bush People terug op televisie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 8 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: De oorlog is Oud Ade binnengekomen, leven na MH17

NPO 2
19:45 uur

Maandag 9 maart begint in de rechtbank op Schiphol de strafzaak tegen de vier verdachten van het neerhalen van vlucht MH17. Daarom zendt NPO 2 vanavond de documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen, leven na MH17 opnieuw uit. In deze documentaire zien we hoe het nu met de directbetrokkenen gaat. De ouders van Erik, vrienden van het stel en andere dorpsbewoners blikken terug op de ramp en de periode erna.


Boer zoekt Vrouw: dagdates

NPO 1
20:25 uur

In deze aflevering staan de dagdates centraal. Boer Jan gaat zeilend naar forteiland Pampus en brengt daar de dag door. Boerin Annemiek gaat een sportieve uitdaging aan met haar mannen bij een mini-survival. Boer Geert heeft een uitje met Caraïbische invloeden inclusief piñata's en salsadansen, boer Bastiaan heeft een BMX-clinic en boer Geert Jan en zijn vrouwen krijgen een high-tea en een taartenworkshop. Aan het eind van de dagdate komt Yvon met de lastige, maar zeer bepalende vraag: welke drie dates komen logeren op de boerderij?


Terug: Alaskan Bush People

Discovery
21:00 uur

Het gezin van Billy en Ami Brown leeft al meer dan dertig jaar in de wildernis. Daar zijn ze bezig met het bouwen van een onderkomen dat ook door de generaties na hen gebruikt kan worden. Belangrijk is dat alle cabins ook van water worden voorzien. Vandaar dat de Browns op zoek moeten naar een manier om dat te verspreiden. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Alaskan Bush People gaan ze op zoek naar een windmolen die het water kan oppompen.


TV Show: Boer Zoekt Vrouw-baby

NPO 1
21:25 uur

Deze week gaat Ivo Niehe in de TV Show op Reis op zoek naar de allereerste Boer Zoekt Vrouw-baby. De hoofdgast in deze uitzending is Chris Jagger, de jongere broer van Mick Jagger, voorman van de Rolling Stones. Verder is er een portret gemaakt van Alexandra Hirschi. Zij heeft de bijnaam 'Supercar Blondie'. De 34-jarige Australische vlogger werd een ster via YouTube en Facebook door haar vakkundige en humoristische manier van auto's recenseren.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: Dagdates en Alaskan Bush People of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV