Dinsdag in Goed voor elkaar: o.a. Stichting Ambulance Wens

Dinsdag in Goed voor elkaar: o.a. Stichting Ambulance Wens
Frans Bauer zet helden in het zonnetje

Kijktip :

In deze barre tijden, waarin de wereld wordt geteisterd door het coronavirus en alle bijbehorende consequenties, is er misschien meer dan ooit behoefte aan een lekker feelgoodprogramma. Gelukkig is daar Frans Bauer met Goed voor elkaar. Ook deze week zet hij weer helden in het zonnetje.

Laatste wensen
In de aflevering van dinsdag 17 maart gaat de vrolijke volkszanger op bezoek in het Gezinshuis Zwaagdijk. Hier staan Erik en Joke vierentwintig uur per dag klaar voor jonge mannen met een beperking. Ook ontmoet Bauer Kees, één van de stuwende krachten achter Stichting Ambulance Wens. Hij zorgt er met zijn stichting voor dat laatste wensen in vervulling gaan.

Verschil maken
Het concept van Goed voor elkaar is even simpel als ontroerend: Frans Bauer gaat op bezoek bij mensen die iets goeds doen voor de Nederlandse samenleving. Zij veranderen met hun goede daden de levens van vele Nederlanders, maar dat hebben ze zelf soms niet eens door. Bauer loopt een dag mee met de werkzaamheden en hoort de verhalen van de mensen die hen ontzettend dankbaar zijn.

Goed voor elkaar is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Goed voor elkaar terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Goed voor elkaar: o.a. Stichting Ambulance Wens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV