Spannende wintercliffhanger voor Goede Tijden, Slechte Tijden

Spannende wintercliffhanger voor Goede Tijden, Slechte Tijden
Heftige gebeurtenis in Meerdijk

Nieuws :

Voor het eerst in de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt de soapserie een wintercliffhanger. Een verschil met de jaarlijkse zomercliffhanger is dat de kijkers niet wekenlang hoeven te wachten op het vervolg. Wel worden meerdere verhaallijnen tot een zenuwslopend hoogtepunt gebracht.

Niet alleen de introductie van de wintercliffhanger is nieuw, ook de manier waarop het verhaal verteld wordt, is anders dan gebruikelijk. Een week lang is Goede Tijden, Slechte Tijden vanuit meerdere perspectieven te zien. Hierdoor kom je erachter hoe bepaalde personages de gebeurtenissen hebben beleefd en wordt op een spannende manier duidelijk hoe het verhaal in elkaar zit.

:[article:img](src:"gtst-castfoto-2017.jpg" title:"Castfoto Goede Tijden, Slechte Tijden")

In de soap heeft ziekenhuisdirecteur Jan Maes (gespeeld door Harpert Michielsen) de afgelopen weken geen vrienden gemaakt. Zoë (Anouk Maas) zit in een lastige positie door hem en ook Aysen (Dilan Yurdakul) is gefrustreerd over zijn acties. Niemand ziet dat Jan onbetrouwbaar is en dat zijn beloftes niets waard zijn. Langzaamaan raken veel Meerdijkers gevangen in zijn web, dat leidt tot een hoogtepunt waarbij Zoë in een vreselijk benarde situatie terecht komt. Hoe redt zij zich hier uit en wie biedt haar hulp? Is het Aysen of Bing (Everon Jackson Hooi) of raken er nog onverhoopt nog andere Meerdijkers betrokken bij het drama?

De wintercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is in de week van maandag 8 tot en met vrijdag 12 januari 2018 dagelijks om 20:00 uur te zien op RTL 4. Na het weekend gaat de soap gelijk weer verder met het vervolg.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV