Vanavond op tv: Steenrijk, straatarm op Bonaire, autoconflict in De rijdende rechter en meer

Vanavond op tv: Steenrijk, straatarm op Bonaire, autoconflict in De rijdende rechter en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 25 maart

Kijktip :

Vanavond staan er een aantal interessante uitzendingen van bekende tv-programma's op de rol. Zo speelt Steenrijk, straatarm zich deels af op Bonaire en is er in De rijdende rechter een hoogoplopend conflict tussen een autogarage en een klant. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 25 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Steenrijk, straatarm: tropisch Bonaire

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Deze week ruilt de familie Hofland uit het tropische Bonaire in Steenrijk, straatarm met de familie Rijks uit het Noord-Hollandse Hoorn. Kan de familie Hofland zich aanpassen aan het druilerige Hollandse weer en zijn ze voorbereid op een minimaal budget? En kunnen Cinthia en haar dochters hun zorgen vergeten op het kleurrijke en tropische Bonaire met alle luxe bij de hand?


De Rijdende Rechter: welles-nietes-situatie

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

In deze aflevering van De Rijdende Rechter gaat mr. Reid naar Hollandsche Rading. Hij buigt zich over een zaak tussen een klant en een garagehouder. Carmen Ploeg heeft twee auto's in gebruik: eentje privé, eentje zakelijk. Omdat ze geen twee meer nodig heeft en rustig na wil denken over welke van de twee ze wil houden, laat ze bij garage Hartendorp een APK inplannen. Bij de garage staat echter naast de APK ook een kleine beurt in de agenda, en dat is niet de bedoeling.


Andere Tijden: koor van Kamp Amersfoort

NPO 2
NPO 2
22:25 uur

Dirigente Nicoline Snaas heeft een bijzonder koor samengesteld. De leden zijn allemaal familie van gevangenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog in concentratiekamp Amersfoort hebben gezeten. Andere Tijden volgt de bewogen repetities en spreekt met een aantal koorleden. Nicoline is de dochter van de 97-jarige Nic Snaas, die op miraculeuze wijze uit het kamp kon wegkomen. Op 19 april treedt het koor op tijdens de herdenking van de bevrijding van het kamp.


Docu: When Are You Coming Back, Kees?

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

In de prachtige documentaire When Are You Coming Back, Kees? is te zien hoe een filmmaker zich bezwaard voelt over de valse hoop die hij 33 jaar geleden aan een Palestijnse familie gaf bij het maken van zijn allereerste film. Na een onverwacht berichtje op zijn voicemail besluit hij terug te keren naar de Westelijke Jordaanoever. Zijn oude vrienden Adnan en Hisham zijn – net als hijzelf - al ver in de vijftig. Adnan heeft de strijd en de moed opgegeven. Hisham is nog steeds een activist, hoewel hij al lang niet meer gelooft in een goede afloop.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Steenrijk, straatarm op Bonaire, autoconflict in De rijdende rechter en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen