Fascinerende docu Missie NS maandagavond te zien op NPO 2

Fascinerende docu Missie NS maandagavond te zien op NPO 2
Achter de schermen bij de spoorvervoerder

Kijktip :

Maandagavon (22 juni) is op NPO 2 de onthullende documentaire Missie NS te zien. Momenteel leeft de Nederlandse Spoorwegen in een oase van rust vanwege de uitbraak van het coronavirus, maar normaal gesproken is het een enorme operatie om alle treinen en passagiers te verwerken. Hoe gaat dat er achter de schermen aan toe?

Klagen
Het is één van de favoriete bezigheden van de Nederlandse forens: klagen over het falen van de NS. Elke dag vervoeren ze ruim een miljoen reizigers en daarom heeft bijna elke Nederlander wel een mening over de NS. In de mozaïekvertelling Missie NS worden twee kanten van de Nederlandse Spoorwegen uitgebreid belicht. Enerzijds krijgen we een kijkje in het formele hoofdkantoor.

Realiteit
Hier wordt met hart en ziel gewerkt aan een klantvriendelijker imago. Ook wordt er voor elke vergadering een film of vlog gemaakt om het personeel op te peppen. Anderzijds is er de werkvloer, in de trein, waar de rauwe realiteit het vaak wint van de goede wil. Hier heerst haast, anonimiteit, onverschilligheid en ontevredenheid.

De prachtige documentaire Missie NS is op maandag 22 juni om 20.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Missie NS terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende docu Missie NS maandagavond te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen