Talkshow M vanaf maandag weer te zien op NPO 1

Talkshow M vanaf maandag weer te zien op NPO 1
Margriet van der Linden keert terug

Kijktip :

Nu De wereld draait door definitief is gestopt met de uitzendingen, is het aan Margriet van der Linden om het vrijgekomen gat op te vullen. Vanaf maandag 30 maart is zij terug met haar dagelijkse talkshow M, met verschillende gasten uit de actualiteit.

Zonder publiek
Ook voor Van der Linden zal het eerst weer even wennen zijn, want haar show begint - net als alle andere liveprogramma's op de Nederlandse televisie - zonder publiek. Het heeft allemaal te maken met de uitbraak van het coronavirus in Nederland, waarvoor ook in M de komende tijd veel aandacht zal zijn. De laatste ontwikkelingen over het virus worden dagelijks besproken.

Vaste rubrieken
De vertrouwde rubrieken M's Boekenclub, het M-panel en Musée M keren echter ook terug. Presentatrice Margriet van der Linden laat weten "er alles aan te doen om, voor zover dat binnen de omstandigheden past en verantwoord is, een handreiking naar de kijker te doen, met gesprekken die ons bij de tijd houden, maar hopelijk evengoed ook wel eens uit de tijd halen".

De talkshow M is vanaf maandag 30 maart elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M vanaf maandag weer te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV