Vanavond op tv: start Bevallen met Bobbi, nieuwe dramaserie Innocent en meer

Vanavond op tv: start Bevallen met Bobbi, nieuwe dramaserie Innocent en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 31 maart

Kijktip :

Vanavond moet je voor de leukste programma's uitwijken naar enkele onconventionele zenders. Zo is op TLC de start van het programma Bevallen met Bobbi te zien en begint op de Vlaamse zender Eén de nieuwe misdaadserie Innocent. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 31 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Every Day

RTL 8
RTL 8
20:26 uur

RTL 8 zendt vanavond de tv-première van Every Day uit. De rondreizende ziel 'A' wordt iedere dag wakker in een ander lichaam. Als hij in het lichaam van de tiener Justin zit, wordt A verliefd op Justins vriendinnetje, de 16-jarige Rhiannon. A zoekt Rhiannon iedere dag opnieuw op en al snel wordt Rhiannon ook verliefd op A. Ze lijken voor elkaar bestemd, maar lukt het hun om een serieuze relatie op te bouwen?


Nieuw: Bevallen met Bobbi

TLC
TLC
20:30 uur

Bobbi Eden is terug in een nieuw seizoen van Bevallen met... op TLC. Waar ze eerder een van de deelnemende BN'ers was, is ze nu de presentator van de gehele serie. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien op TLC. Bobbi Eden dompelt zich onder in de wereld van de verloskunde. Ze is gek op baby's en kinderen en vindt het een eer om opnieuw getuige te mogen zijn van de toch wel intieme ervaring van het krijgen van een baby.


Docu: De Stig

Eén
Eén
21:23 uur

Schitterende documentaire van Eric Goens over de revalidatie van de voormalige Belgische wielrenner Stig Broeckx. Broeckx maakte een doodsmak in de Ronde van België in 2016. Hij raakte in een coma en dokters voorspelden weinig goeds. Het was nog maar de vraag of hij ooit weer zou ontwaken. In de documentaire De Stig wordt vooral getoond hoe de voormalige wielrenner de draad van het gewone leven weer oppikt.


Nieuw: Innocent

Eén
Eén
23:14 uur

Vanavond start de vierdelige dramaserie Innocent, over een man die na 7 jaar opsluiting voor de moord op zijn vrouw plots vervroegd vrijgelaten wordt. De afleveringen zijn na vanavond de komende woensdag, donderdag en maandag na 23:00 uur te zien op België Eén. David Collins wordt na zeven jaar gevangenisstraf onverwacht vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw. Hij wil wraak, gerechtigheid én de voogdij over zijn kinderen Jack en Rosie.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Bevallen met Bobbi, nieuwe dramaserie Innocent en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV