Geweldig nieuws: De Luizenmoeder krijgt een vervolg in de bioscoop

Geweldig nieuws: De Luizenmoeder krijgt een vervolg in de bioscoop
Ilse Warringa maakt haar speelfilmdebuut als regisseur

Nieuws :

De kogel is door de kerk! De uiterst succesvolle serie De Luizenmoeder krijgt officieel een vervolg in de Nederlandse bioscopen. Dat hebben de producenten Nijenhuis & Co en Bling Film & TV vandaag bekendgemaakt.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

4 miljoen kijkers
Zelden kende Nederland zo'n enorme succesvolle serie als De Luizenmoeder. Hele volksstammen (zo'n 4 miljoen per aflevering) bleven op zondagavond thuis voor de belevenissen van juf Ank (Ilse Warringa), directeur Anton (Diederik Ebbinge), conciërge Volkert (Henry van Loon), hulpmoeder Nancy en alle ouders op bijna de legendarische basisschool De Klimop. Na twee seizoenen viel het doek voor De Luizenmoeder maar nu dan toch een speelfilm in de bioscoop!

Met Maaike Martens en Meral Polat in de serie 'De Luizenmoeder'

Juf Ank spreekt!
"De voorpret is er al, op papier bestaat het al en in mijn hoofd draait de film al op volle toeren: ik kan me er dus enorm op verheugen om de personages van De Klimop weer nieuw leven in te blazen en ze heerlijk als vanouds op mekaar in te laten hakken", zegt actrice Ilse Warringa, die tevens in de rol van Juf Ank zal kruipen.

De opnames van De Luizenmoeder staan gepland voor de tweede helft van 2020.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV