Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp over de persconferentie van Mark Rutte

Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp over de persconferentie van Mark Rutte
Dit zijn de gasten van dinsdag 31 maart 2020

Kijktip :

Dinsdag 31 maart, is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 31 maart 2020

  • Politiek commentator Xander van der Wulp praat vanavond over de persconferentie van premier Mark Rutte. De huidige corona-maatregelen worden hoogstwaarschijnlijk verlengd.

  • Ab Osterhaus praat ons bij over het nieuwe aantal besmettingen en het aantal overleden personen.

  • Nationaal politiecommandant Coronacrisis Max Daniel praat vanavond over het handhaven van de coronamaatregelen, het aantal aanhoudingen en overtredingen tot nu toe.

  • Boze Spanjaarden en Italianen. Waarom wil Nederland niet solidair zijn in deze tijden van crisis? Oud-Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem praat bij Op1 over de financiële steun waar het Zuiden om vraagt, maar waar het Noorden van Europa een stokje voor steekt.

  • Vandaag kunnen ze het op de Intensive Care nog aan in het Nijmeegse CWZ Ziekenhuis waar Oscar Hoiting intensivist is. Maar de hausse aan opnames van coronapatiënten komt deze week nog. In de reportage Levenslucht van Jessica Villerius zien we hoe hij en collega-artsen in drie ziekenhuizen dagelijks keihard werken om de patiënten te helpen.

  • Door de coronacrisis wordt goed zichtbaar hoe kwetsbaar leerlingen zijn, zegt schoolbestuurder van Innoord Mirjam Leinders. De videoverbindingen die leerkrachten met leerlingen hebben, geven een letterlijk beeld van de thuissituaties. Een leerachterstand dreigt voor deze ‘corona-generatie’. Leinders maakt zich extra zorgen over de leerlingen die haar docenten nu huiswerk zien maken in een kast, achter een gordijn of zelfs in een badkuip. Vanavond is ze te gast in Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp over de persconferentie van Mark Rutte of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV