Vanavond op tv: Nieuw seizoen Homeland en Ex on the Beach: Double Dutch

Vanavond op tv: Nieuw seizoen Homeland en Ex on the Beach: Double Dutch
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 5 april

Kijktip :

Vanavond is het nieuwe seizoen van Homeland te zien op NPO3. Daarnaast is Ex On The Beach: Double Dutch terug. Dit seizoen belooft weer een waar spektakel te worden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 5 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Homeland seizoen 8

NPO 3
NPO 3
20:20 uur

Hoofdpersoon Carrie Mathison, CIA-agent, is in het begin van het nieuwe seizoen nog niet hersteld van haar gevangenschap in Rusland. Het is daarom maar de vraag of ze klaar is voor een nieuwe missie. De Amerikaanse vicepresident heeft Saul Berenson namelijk de opdracht gegeven om vredesonderhandelingen met de Taliban in Afghanistan te bewerkstelligen. Dat blijkt buitengewoon lastig en na rijp beraad wordt Saul duidelijk dat hij wederom een beroep moet doen op Carrie.


Nieuw: De slag om Texas

NPO 2
NPO 2
20:35 uur

Terwijl Amerika's grootste staat Californië worstelt, groeit de nummer twee, Texas, als kool. Vanwege de komst van vooral millennials en minderheden ruiken de Democraten ineens kansen in een staat die sinds 1976 op de Republikeinen stemt. In deze vierdelige documentaireserie reist Eelco Bosch van Rosenthal door de Amerikaanse staat Texas, waar het Amerika van de toekomst razendsnel vorm krijgt.


Terug: Ex On The Beach - Double Dutch

MTV NL
MTV NL
21:30 uur

Vanavond gaat een nieuw seizoen van het realityprogramma 'Ex On The Beach: Double Dutch' van start. Acht Nederlandse en Vlaamse singles gaan naar een paradijselijke locatie in het tropische Thailand voor een zomer vol liefde. In de eerste aflevering zien ze elkaar voor het eerst. De 'Tablet of Terror' stuurt ze allemaal gelijk op date om elkaar goed te leren kennen. Maar het seizoen zit weer vol (onaangename) verrassingen. Net als de vonken er vanaf vliegen, komt er al bezoek van de eerste Ex. Een garantie voor drama.


Tegenlicht: na de corona-quarantaine

NPO 2
NPO 2
22:15 uur

Hoe komen wij straks tevoorschijn uit die corona-quarantaine? Als andere mensen, in andere samenlevingen, of wordt het business as usual? Tegenlicht gaat in gesprek met de internationaal bekende trendforecaster Lidewij Edelkoort. Daarnaast spreken ze met psychiater Dirk de Wachter Wat doet het isolement en de afzondering met ons, sociale dieren? Kan daar ook iets goeds uit komen? Hoe kan een crisis ook 'helen' en ons samenbrengen, terwijl we alleen thuis zitten?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nieuw seizoen Homeland en Ex on the Beach: Double Dutch of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV