Donderdag in Op1: Wouter Koolmees over de vrije val van de economie en meer

Donderdag in Op1: Wouter Koolmees over de vrije val van de economie en meer
Dit zijn de gasten van donderdag 9 april 2020

Kijktip :

Donderdag 9 april, is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 9 april 2020

  • Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees praat bij Op1 over de vrije val die onze economie aan het maken is nu Nederland in de ban van het coronavirus is.

  • D66-leider Rob Jetten opent de aanval op minister van Financiën Wopke Hoekstra. Hij wil dat Nederland de portemonnee trekt voor Italië. Over de spanning die dat oplevert, praat politiek verslaggever Barbara Rijlaarsdam.

  • Een bezoek aan voetbalwedstrijden, kroegen, restaurants, of de kapper: hoe ziet ons leven eruit in de anderhalvemeter-economie? Hoofdredacteur van Elsevier Weekblad Arendo Joustra en immunoloog Ger Rijkers nemen ons mee in die wereld.

  • CEO van evenementenorganisatie Mojo John Mulder en oprichter van festival DGTL Tom Veldhuis over de gevolgen van de coronacrisis voor de evenementenbranche. Tot sowieso 1 juni zijn alle vergunningsplichtige evenementen verboden. De algemene toekomst van festivals zijn hoogst onzeker.

  • Elk jaar worden rond de paasdagen door het hele land meer dan 200 uitvoeringen van de Matthäus Passion ter ore gebracht, een muziekstuk van Johan Sebastian Bach. Door de coronacrisis kan het dit jaar niet doorgaan. Bij Op1 praat EO-presentator Andries Knevel erover.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Wouter Koolmees over de vrije val van de economie en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier