Muzikaal programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound begint donderdag op NPO 1

Muzikaal programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound begint donderdag op NPO 1
Op zoek naar Simon & Garfunkel

Kijktip :

Al een aantal jaar maken Nick Schilder en Simon Keizer bijzondere muzikale reizen, op zoek naar de oorsprong van zowel hun eigen muziek als die van andere artiesten. Manager Kees Tol gaat altijd mee en ook de nieuwste reis belooft weer een mooie te worden: in Nick, Simon & Kees: Homeward Bound duiken ze in het leven van Simon & Garfunkel.

New York
Als volleerd documentairemakers willen Nick, Simon en Kees de kijkers kennis laten maken met hun inspiratiebronnen: Paul Simon en Art Garfunkel, die in de jaren zestig een wereldberoemd duo vormden. Volgens de Volendammers moet de muziek van de twee zangers van generatie op generatie doorgegeven worden. Om dat te bewerkstelligen, gaan ze naar New York - de thuisbasis van Simon & Garfunkel.

School
In The Big Apple ontmoeten ze onder anderen Alex, die op dezelfde 'high school' als Simon & Garfunkel zat. Het schoolbezoek is een speciaal moment voor Nick en Simon, want ze mogen op hetzelfde podium als hun idolen een nummer spelen. Ze ontdekken bovendien dat de muziek van Simon & Garfunkel nog altijd generaties verbindt. Wie kent hits als 'The Sound of Silence', 'Mrs. Robinson', 'The Boxer' en 'Bridge Over Troubled Water' niet?

Het nieuwe programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound is vanaf donderdag 21 mei wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Nick, Simon & Kees: Homeward Bound terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Muzikaal programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound begint donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier