Recensie: The Lovebirds is heel veel, maar eigenlijk niet echt grappig

Recensie: The Lovebirds is heel veel, maar eigenlijk niet echt grappig
Met de Marvel-gespierde Kumail Nanjiani

Film :

Vanaf vrijdag 22 mei staat The Lovebirds op Netflix. Hoofdrolspeler Kumail Nanjiani is flink gespierd geworden door zijn trainingsschema voor de nieuwe Marvel-film The Eternals. Is de gespierde Kumail ook een andere Kumail? Lees hier de recensie van The Lovebirds.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Moordmysterie
Het koppel Eric (Kumail Nanjiani) en Julie (Issa Rae) staat op het punt een einde aan hun relatie te maken. Tijdens een vakantie in New Orleans raken ze onbedoeld betrokken bij een bizar moordmysterie. Gaandeweg proberen ze hun namen te zuiveren en de zaak op te lossen, terwijl ze erachter moeten zien te komen hoe ze hun relatie en avond gaan redden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De film bevat aardig wat actie, romantische momenten en zelfs drama. Dit is dan ook gelijk de grootste fout. Op een paar grappige momenten na wordt de film eigenlijk niet grappig, terwijl dat toch de manier is waarop de film is gemarketet. De film heeft ongelofelijk veel geluk met Nanjiani en Rae als de sterren, want de twee hebben de beste chemistry die we in maanden hebben gezien. Uiteindelijk is het best een leuke film om op te zetten op de vrij- of zaterdagavond. 2,5 ster.

Cast
Naast Kumail Nanjiani (The Big Sick) en Issa Rae (Little) spelen ook Kyle Bornheimer (Marriage Story), Joe Chrest (The Front Runner) en Anna Camp (Pitch Perfect) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Showalter (The Baxter).

The Lovebirds is vanaf 22 mei 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Komedie. Tijdsduur: 86 minuten. IMDb-score: 7,0.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV