Vanavond bij Beau: Leo Alkemade over fietsen tijdens cornacrisis

Vanavond bij Beau: Leo Alkemade over fietsen tijdens cornacrisis
Dit zijn de gasten van maandag 25 mei

Kijktip :

Veel mensen zijn tijdens de coronacrisis meer gaan fietsen. Vanavond is onder andere Leo Alkemade te gast bij Beau. Hij vertelt waaro mhij tijdens de coronacrisis ook meer is gaan fietsen.

Gasten in Beau - donderdag 21 mei

  • Door de coronacrisis zijn we met zijn allen meer gaan fietsen. Het is drukker dan ooit op de fietspaden.Leo Alkemade en Thomas Dekker weten waarom dit is. Zij vertellen hierover bij Beau. Ook oud-profwielrenster Marijn de Vries schuift aan om meer te vertellen over het fenomeen.
  • Afgelopen week werd bekend gemaakt dat er veel medewerkers van slachthuizen besmet zijn geraakt met het coronavirus. Hoe kan dit? Wat gaat er allemaal mis in de slachthuizen? Emile Roemer en Ronald Lotgerink vertellen hierover.
  • Een tijdje geleden ging het gesprek over immuniteit. Het was onzeker of we immuun konden worden nadat we het coroanvirus gekregen hadden. Vanavond geven Jean Luc Murk en arts-microbioloog Hans Zaaijer hier meer duidelijkheid over.
  • Vanavond staat ook het bijzondere verhaal van Fem Canes en Carly Pellinkhof centraal. Carly wilde namelijk na 12 jaar relatie verder als vrouw. Fem besloot om bij haar te blijven. Zij schreef het boek Vrouw met Ballen. Ze vertellen hun verhaal bij Beau.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier meer over de uitzending van Beau bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Leo Alkemade over fietsen tijdens cornacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV