Tv-première Peppermint woensdag te zien in Veronica's Meimaand Filmmaand

Tv-première Peppermint woensdag te zien in Veronica's Meimaand Filmmaand
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Na films als Daredevil (2003), Elektra (2005) en The Kingdom (2007) vond Hollywoodster Jennifer Garner het in 2018 weer tijd voor een nieuwe actiefilm: Peppermint. Woensdag is de film te zien op Veronica, en je kunt Peppermint streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk hier de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2020 op Veronica.

Het verhaal
In de actiefilm Peppermint worden de echtgenoot en dochter van de jonge moeder Riley North (gespeeld door Garner) neergeschoten. Zelf belandt ze in een coma na het incident en wanneer ze hieruit ontwaakt, zweert ze wraak op de moordenaars van haar echtgenoot en dochter. Ze onderwerpt zichzelf aan een jarenlange training en na vijf jaar is het tijd voor actie. De daders worden door het corrupte systeem beschermd, maar Riley deinst niet terug voor de bendeleden die de moorden pleegden, de advocaten die hen hebben geholpen en de corruptie politie.

Verrassende rol
Jennifer Garner als een onvervalste actieheldin? Het lijkt onwaarschijnlijk, want ze staat bekend als één van de vriendelijkste mensen in Hollywood. Bovendien wordt ze voornamelijk geassocieerd met rollen in films als Juno (2007), Dallas Buyers Club (2013) en Love, Simon (2018), waarin ze vaak de meelevende en helpende hand uitsteekt naar de hoofdpersonages. Toch gaat het Garner wonderbaarlijk goed af, want Peppermint is een uiterst vermakelijke film geworden. Het devies: verstand op nul en gaan.

Peppermint (2018) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op woensdag 27 mei om 20.30 uur te zien op Veronica.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Peppermint woensdag te zien in Veronica's Meimaand Filmmaand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV