Live special Het coronavirus: feiten en fabels donderdag te zien op NPO 1

Live special Het coronavirus: feiten en fabels donderdag te zien op NPO 1
Vierde thema-uitzending over coronavirus

Kijktip :

Op donderdag 28 mei komt de NOS met de vierde thema-uitzending over het coronavirus. In Het coronavirus: feiten en fabels krijgen kijkers opnieuw antwoord van experts op hun prangende vragen. Die zullen nu voornamelijk gericht zijn op de versoepeling van de coronamaatregelen.

Kijk hier LIVE naar de vierde aflevering van Het coronavirus: feiten en fabels.

Zomervakantie
In deze speciale uitzending hebben veel kijkers vragen over wat wel en wat niet mag. Een aantal deskundigen zullen zich hierover buigen en de kijker van antwoord voorzien. Verder wordt ook de zomervakantie een belangrijk thema in deze uitzending. Hoe gaat die er precies uitzien? Blijven we in Nederland? Kunnen we überhaupt naar andere landen, en zo ja, welke?

Thuiswerken
Een aantal andere urgente punten wordt ook aangestipt. De extra informatie die nu over het coronavirus bekend is wordt gedeeld met de kijker, maar ook wordt gesproken over thuiswerken: hoe lang moet dit nog? Presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen al deze vragen voor aan de aanwezige deskundigen.

De special Het coronavirus: feiten en fabels is op donderdag 28 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna Het coronavirus: feiten en fabels terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live special Het coronavirus: feiten en fabels donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV