Station 19 seizoen 3 vanaf dinsdag te zien op Net 5

Station 19 seizoen 3 vanaf dinsdag te zien op Net 5
Brandweerkazerne in Seattle

Kijktip :

Vanaf dinsdag 2 juni is het nieuwe seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie Station 19 te zien op Net 5. Station 19 is een spin-off van Grey's Anatomy, de beroemde ziekenhuisserie. In plaats van het ziekenhuis, lopen we in Station 19 mee in de brandweerkazerne van Seattle.

Bekende gastrollen
Doordat de brandweerkazerne van Station 19 zich vlak om de hoek van Grey's Anatomy's Grey Sloan Memorial-ziekenhuis bevindt, duiken er regelmatig bekende gastrollen op in beide series. Zo heeft brandweerman Ben Warren (de man van Miranda Bailey uit Grey's Anatomy) een hoofdrol in Station 19 en komen de artsen Avery Jackson en Meredith Grey uit Grey's Anatomy ook vaak voorbij.

Ongeluk in de kroeg
In de eerste aflevering van het nieuwe, derde seizoen vindt er een ernstig ongeluk plaats in de vaste stamkroeg Joe's Bar. Een auto rijdt met hoge snelheid de bar binnen en Andy en Sullivan leiden het team van brandweerlieden om hun collega's Ben en Pruitt, maar ook artsen en stagiaires uit het ziekenhuis en barpersoneel te redden. Dat wordt nog een lastig verhaal, want het gebouw staat op instorten.

Het derde seizoen van Station 19 is vanaf dinsdag 2 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op Net 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Station 19 seizoen 3 vanaf dinsdag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV