Actiefilm Night Hunter vanaf dinsdag op Videoland

Actiefilm Night Hunter vanaf dinsdag op Videoland
Henry Cavill in welbekende actierol

Kijktip :

Henry Cavill is niet vies van een goede actierol. Zo was hij de laatste tijd te zien in The Man From U.N.C.L.E en Mission Impossible: Fallout. De actiefilm Night Hunter, waarin Cavill ook de hoofdrol speelt, is vanaf dinsdag 2 juni te zien op Videoland.

Het verhaal
Voormalig rechter Cooper (Ben Kingsley) spoort samen met de jonge Lara (Eliana Jones) sekscriminelen op via het internet. Ze lokken hen in de val en nemen wraak voor de tientallen slachtoffers die de mannen hebben gemaakt. Maar wanneer Lara ontvoerd wordt door een gestoorde psychopaat die jarenlang tientallen vrouwen gevangen heeft gehouden en heeft misbruikt, moet Cooper samenwerken met de recherche om haar terug te vinden. Agenten Marshall (Henry Cavill) en Rachel (Alexandra Daddario) worden op de zaak gezet, en zij weten al snel de verwarde man Simon (Brendan Fletcher) in de kraag te vatten.

Flop-10
Echt populair was de film echter niet: op IMDb komt de film er met een kleine voldoende vanaf. De critici-score (14%) en de publieksscore (54%) waren om te janken en ook hier op Gids.tv kreeg de film een plekje in de flop-10 slechtste films van 2019. Maar: stiekem is deze film op een actieloze vrijdagavond best leuk!

De film Night Hunter (2019) wordt beoordeeld met een 5,9 op IMDb en is vanaf dinsdag 2 juni te zien op Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Night Hunter vanaf dinsdag op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV