Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik weet er alles van! en speciale editie Voor wie steek jij een kaarsje op?

Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik weet er alles van! en speciale editie Voor wie steek jij een kaarsje op?
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 1 juni

Kijktip :

Op deze Tweede Pinksterdag kun je genieten van het gloednieuwe programma Aussie Gold Hunters, waarin goudzoekers worden gevolgd in Australië. Ook begint het tweede seizoen van het succesvolle programma van Ruben Nicolai: Ik Weet Er Alles Van! en zendt NPO2 een ontroerende corona-editie uit van 'Voor wie steek jij een kaarsje op?'. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 1 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Ik Weet Er Alles Van!

RTL 4
RTL 4
20:01 uur

Seizoen 2 - Aflevering 1

Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.


Corona-editie: Voor wie steek jij een kaarsje op?

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

NPO zendt vanavond een speciale editie het programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op?' uit. Anita Witzier brengt met portretten en verhalen een eerbetoon aan de mensen die zijn overleden tijdens de coronacrisis, extra hard moeten werken of juist teleurstellingen te verwerken hebben.

In stilte begraven
De makers roepen heel Nederland op om een kaarsje te branden voor het raam, op het balkon of in de voortuin. Duizenden Nederlanders worden tijdens de coronacrisis in stilte begraven. Anita Witzier probeert met deze uitzending de kille cijfers een gezicht te geven.


Nieuw: Aussie Gold Hunters

Discovery
Discovery
20:30 uur

In het nieuwe programma Aussie Gold Hunters worden de goudzoekers in Australië gevolgd. Het is een kwestie van goed zoeken naar het kostbare edelmetaal, want het goudgebied bestrijkt enorme oppervlaktes. Hoe het eraan toegaat in de uitgestrekte Outback van West-Australië is elke maandag om 20:30 uur te zien op Discovery.

Nieuw: The Good Doctor seizoen 3

RTL 8
RTL 8
20:30 uur

Vanaf vanavond zendt RTL 8 om 20:30 het derde seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie The Good Doctor uit. De briljante chirurg Shaun Murphy lijdt aan een autistische stoornis waardoor hij moeite heeft met contact leggen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Bekijk alle seizoenen van The Good Doctor op Videoland.


Avonturenfilm: Pirates of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl

NET 5
NET 5
20:30 uur

De Caribische Eilanden in de 17e eeuw. Wanneer Elizabeth, de dochter van de gouverneur, wordt ontvoerd door de gemene kapitein Barbossa, roept haar vriend Will de hulp in van piraat Jack Sparrow. Samen proberen ze Elizabeth te redden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik weet er alles van! en speciale editie Voor wie steek jij een kaarsje op? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV