Nostalgische spelshow Oh, wat een jaar! vanaf zaterdag weer te zien op RTL 4

Nostalgische spelshow Oh, wat een jaar! vanaf zaterdag weer te zien op RTL 4
Met Linda de Mol als presentatrice

Kijktip :

Vanaf zaterdag 6 juni herhaalt RTL 4 het tweede seizoen van de nostalgische spelshow Oh, wat een jaar!, die door presentatrice Linda de Mol werd bedacht. Ze mocht het programma echter niet meenemen bij haar overstap naar Talpa en dus zal het in de toekomst te zien zijn met Chantal Janzen als presentatrice. Seizoen 2 werd echter nog gepresenteerd door De Mol.

Teamcaptains
In Oh, wat een jaar! fungeren Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai als de teamcaptains. Zij worden elke week bijgestaan door een andere bekende Nederlander. Volledig in de stijl van het betreffende jaar proberen de beide teams zo veel mogelijk vragen en opdrachten over een bepaald jaar tot een goed einde te brengen en zo de pot met guldens te winnen.

1980
In de eerste aflevering van seizoen 2 gaan Linda, Jeroen en Ruben samen met hun gasten Carly Wijs (actrice) en Rolf Wouters (presentator) terug naar het jaar 1980. Ze spelen verschillende spellen waarin groot nieuws, trends en tv-fragmenten uit dat jaar naar voren komen. Ook aan het muzikale aspect is gedacht: elk jaar staat er een gastartiest klaar om de grootste hit uit die tijd te laten horen.

Het tweede seizoen van Oh, wat een jaar! is vanaf zaterdag 6 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nostalgische spelshow Oh, wat een jaar! vanaf zaterdag weer te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV