Woensdag in Beau: Wopke Hoekstra, David Guetta, Boer zoekt vrouw-Bastiaan en meer

Woensdag in Beau: Wopke Hoekstra, David Guetta, Boer zoekt vrouw-Bastiaan en meer
De gasten van woensdag 17 juni

Kijktip :

De redactie van Beau heeft voor de uitzending van woensdag 17 juni een indrukwekkende line-up samengesteld. Zo komt Wopke Hoekstra praten over zijn besluit om geen lijsttrekker van het CDA te worden, wordt er gepraat met David Guetta via een Zoom-verbinding en zijn ook Boer zoekt vrouw-Bastiaan en Milou aanwezig.

Tekst gaat door onder video's.

De gasten in Beau - woensdag 17 juni

  • José Woldring is al jaren dé vrouw achter dance-sterren als David Guetta en Martin Garrix. Vandaag werd bekend dat haar bedrijf gaat fuseren met het sportmanagementbedrijf SEG. Via Zoom schuift David Guetta aan! De dancesterren komen onder hetzelfde dak als o.a. Memphis Depay en Quincy Promes, die ook te gast is.
  • Elke dag worden nieuwe vaccins, medicijnen en antistoffen gepresenteerd tegen het coronavirus. Met Jean-Luc Murk bespreken we de nieuwste opties op de markt. Hoogleraar virologie Rogier Sanders vertelt over de baanbrekende antilichamen die hij in het Amsterdam UMC vond.
  • Miljoenen mensen keken naar Boer Zoekt Vrouw en smulden van het prille liefdesgeluk dat opbloeide tussen de Zeeuwse boer Bastiaan en Milou, die zich al in Frankfurt had gevestigd. Hield de langeafstandsrelatie de afgelopen maanden stand? Vanavond schuiven ze aan bij Beau.
  • Vandaag maakte minister Wopke Hoekstra in een interview met De Telegraaf bekend dat hij niet beschikbaar is als lijsttrekker voor het CDA. Een grote verrassing, want veel mensen zagen in hem een toekomstig premier. Waarom wil hij geen lijsttrekker worden? Bij Beau schuift hij aan.

Beau is elke werkdag rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Wopke Hoekstra, David Guetta, Boer zoekt vrouw-Bastiaan en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV