Nieuwe editie Het coronavirus: feiten en fabels donderdag te zien op NPO 1

Nieuwe editie Het coronavirus: feiten en fabels donderdag te zien op NPO 1
NOS beantwoordt prangende vragen

Kijktip :

Voor de vijfde keer zendt de NOS op donderdag 2 juli de special Het coronavirus: feiten en fabels uit. Met de versoepelingen die Mark Rutte op woensdag 24 juni aankondigde zijn er opnieuw veel vragen opgedoemd. In deze speciale uitzending proberen experts zoveel mogelijk prangende vragen te beantwoorden.

Vragen van kijkers
Kijkers kunnen vragen indienen via [email protected] en de social media-kanalen van de NOS: Facebook, Instagram en Twitter. Op social media gebruik je daarvoor de hashtag #coronavragen. Want die vragen zullen er ongetwijfeld zijn: hoe groot is bijvoorbeeld de kans op een tweede golf van het virus? En wat voor rol speelt ventilatie in de verspreiding?

Versoepelingen
Vanaf 1 juli worden er tal van maatregelen versoepeld in Nederland. Van de treinen, waar alle zitplekken weer beschikbaar komen, tot de limiet aan de grootte van groepen, die wordt opgeheven: ons land gaat bijna helemaal weer van het slot. Al met al is er sinds de laatste special van de NOS, op 28 mei, veel gebeurd. Winfried Baijens en Saïda Maggé presenteren de uitzending.

De special Het coronavirus: feiten en fabels is op donderdag 2 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special Het coronavirus: feiten en fabels terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe editie Het coronavirus: feiten en fabels donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV