Nieuwe talkshow Op vrijdag met Renze Klamer begint 3 juli op NPO 1

Nieuwe talkshow Op vrijdag met Renze Klamer begint 3 juli op NPO 1
Geen gesprekken over de actualiteit

Kijktip :

Vanaf vrijdag 3 juli is de nieuwe talkshow Op vrijdag te zien op NPO 1. Nóg een talkshow, zul je misschien denken. Deze is echter anders dan alle andere praatprogramma's in Nederland, want presentator Renze Klamer gaat het met zijn twee bekende gasten juist níét over de actualiteit hebben.

Vervolg
Op vrijdag is een vervolg op de eerdere talkshow die Klamer maakte, Laat op vrijdag. Zoals de naam al aangeeft, is het praatprogramma verschoven van late-late night naar primetime (21.25 uur). In het programma staan elke week twee bekende hoofdgasten centraal, die samen een verrassende combinatie vormen. De uitzendingen bieden gevarieerd entertainment. In de gesprekken komen guilty pleasures aan bod, gasten laten hun verborgen talenten zien en er worden spelletjes gespeeld.

Gasten
In de eerste uitzending, op vrijdag 3 juli, zijn presentatrice Roos Moggré en cabaretier Jan Jaap van der Wal te gast. In de komende afleveringen zullen onder anderen de volgende gasten op bezoek komen:

  • Jandino Asporaat
  • Bizzey
  • Britt Dekker
  • Klaas Dijkhoff
  • Joris Linssen
  • Romy Monteiro
  • Giovanca Ostiana

Sidekick
Verder is ook de sidekick van Renze Klamer weer aanwezig: Noortje Veldhuizen, bekend van de podcast De krokante leesmap. Zij duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten, om vervolgens op kenmerkende wijze de kijker deelgenoot te maken van haar diepgravende speurwerk.

De nieuwe talkshow Op vrijdag is vanaf vrijdag 3 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV