Sweet Home Sextuplets seizoen 3 vanaf woensdag 8 juli te zien op TLC

Sweet Home Sextuplets seizoen 3 vanaf woensdag 8 juli te zien op TLC
Nieuw seizoen van realityserie

Kijktip :

Vanaf woensdag 8 juli is het nieuwe, derde seizoen van de realityserie Sweet Home Sextuplets te zien op TLC. Hierin wordt het gezin van Courtney en Eric Waldrop gevolgd. Op het moment dat ze al drie kinderen hadden, werd de familie plotseling uitgebreid met een zesling.

Lastige leeftijd
In het derde seizoen van Sweet Home Sextuplets heeft de zesling de lastige leeftijd van twee jaar bereikt. Hoewel Courtney en Eric veel gewend zijn, brengt dit weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Hun drie oudere jongens hebben echter ook nog steeds aandacht nodig van hun ouders en dus hebben Courtney en Eric hun handen vol aan hun gezin.

Huis verlaten
De familie Waldrop krijgt nog een probleem voor de kiezen, want ze moeten voor de tweede keer hun huis verlaten vanwege fase twee van de renovatieplannen. Ze besluiten tijdelijk in een 'mobile home' te gaan wonen. Een hele opgave met elf gezinsleden, want door de kleine ruimte is het flink inschikken. Toch worden feestjes en verjaardagen nog altijd groots gevierd.

Het nieuwe seizoen van Sweet Home Sextuplets is vanaf woensdag 8 juli wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sweet Home Sextuplets seizoen 3 vanaf woensdag 8 juli te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV