The Handmaid's Tale seizoen 2 start maandag op FOX met dubbele afleveringen

The Handmaid's Tale seizoen 2 start maandag op FOX met dubbele afleveringen
Ook volledig te zien op o.a. Videoland

Kijktip :

Na het eerste seizoen start FOX maandagavond met het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Handmaid's Tale. Elke maandag vanaf 21.00 uur is de serie met dubbele afleveringen te zien op de Nederlandse seriezender.

Dienstmaagd
De serie speelt zich af in een dystopische samenleving waarin vruchtbare vrouwen gedwongen worden om te werken als dienstmaagd en kinderen te krijgen voor de heersende elite. The Handmaid's Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood.

Verleden
Hoofdpersonage Offred worstelt aan het begin van het nieuwe seizoen met de gevolgen van een gevaarlijke beslissing, terwijl ze achtervolgd wordt door herinneringen uit haar verleden en beelden van het gewelddadige begin van Gilhead.

Het twwede seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf maandag 13 juli wekelijks met een dubbele aflevering vanaf 21.00 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Handmaid's Tale seizoen 2 start maandag op FOX met dubbele afleveringen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV