Top 5 van de beste films van 2017

Top 5 van de beste films van 2017
Blockbusterfilms en andere parels van het afgelopen jaar

Film :

Bioscopen hadden het afgelopen jaar weer een goed jaar op filmgebied. Van blockbusters tot de wat kleinere producties. Er was veel te zien in 2017 in de bioscoop, maar wat waren nu echt de knallers van het afgelopen jaar? Hier een kleine selectie films in willekeurige volgorde, van films die je tranen of juist een spannende achtbaanrit bezorgen. Kortom, wat was volgens de filmrecencent van Gids.tv het mooiste vuurwerk op het witte doek in 2017?

1. Blade Runner 2049
Politieagent K (Ryan Gosling) is de nieuwe 'blade runner'. Hij doet een schokkende ondekking van een verborgen geheim, dat veel ellende kan veroorzaken. Visueel is deze film een must-see, goed gemaakte film met hypnotiserende muziek. Helaas ondergewaardeerd in de bioscoop, desondanks een aanrader voor de liefhebber van actie- en sciencefictionfilms. De film heeft een IMDb-score van 8.4. Bekijk hieronder de trailer van Blade Runner 2049.

2. Logan
De laatste X-men is een snoeiharde actiefilm geworden en doet totaal wat anders als de vorige films in de reeks. Vermoeide Logan (Hugh Jackman) en Professor X (Patrick Stewart) verschuilen zich voor de gevaarlijke wereld, maar als ze de jonge mutant Laura helpen, die op de vlucht is voor duisteren krachten, kan Logan zich niet meer schuil houden. Vlijmscherpe actie en spannend opgebouwd. IMDb-score: 8.2. Bekijk hieronder de trailer van Logan.

3. Coco
Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden, maar mag geen muziek maken van zijn familie. Om toch zijn droom achterna te gaan, komt hij per ongeluk in een kleurrijk dodenrijk terrecht, wat zorgt voor een levendig en wonderschoon avontuur. Prachtige muziek en in animatieland een absolute aanrader. Deze film kreeg de hoogste IMDb-score van 8.8. Bekijk hieronder de trailer van Coco.

Disney Animated Movie HD")

4. Get Out
Chris (gespeeld door Daniel Kaluuya) reist samen met zijn vriendin naar een zuidelijk gelegen landgoed om kennis te maken met zijn schoonouders. Aanvankelijk zijn ze nog overdreven vriendelijk tegen hem, maar na een serie vreemde ontdekkingen komt hij erachter dat ze duisteren plannen met hem hebben. De film werd uitgebracht als horror, maar van echte horror is geen sprake. De film, gemaakt met een budget van 5 miljoen dollar, is wel zinderend spannend. IMDb-score: 7.7. Bekijk hieronder de trailer van Get Out.

5. A Monster Calls
De 12-jarige Conor O'Malley (Lewis MacDougal) vlucht in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Hij roept een groot monster (stem ingesproken door Liam Neeson) op, die hem 's nachts bezoekt en verhalen vertelt. Een prachtige film over hoop, verlies en accepteren wat je verloren hebt. Dit is een juweel geworden waarvan er maar zelden een gemaakt wordt. IMDb-score: 7.5. Bekijk hieronder de trailer van A Monster Calls.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van de beste films van 2017 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV