Kijkcijferkanon Ik vertrek vanaf vrijdag 31 juli weer te zien op NPO 1

Kijkcijferkanon Ik vertrek vanaf vrijdag 31 juli weer te zien op NPO 1
Herhalingen uit eerdere seizoenen

Kijktip :

Vanaf vrijdag 31 juli is het kijkcijferkanon Ik vertrek weer te zien op NPO 1. De komende weken worden spraakmakende afleveringen uit verschillende eerdere seizoenen herhaald. Met in de eerste aflevering: de familie Van Iersiel, die hun eigen bedrijf in Frankrijk wil opbouwen.

Ik vertrek gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken op Gids.tv.

Minicamping
Bankmedewerkers Bart (46) en Loes (46) verruilen Waalwijk voor het Franse Reznay, waar ze met hun laarzen in de klei willen bouwen aan hun eigen chambres d'hôtes - mét minicamping. Het koppel heeft geen horeca-ervaring, spreekt geen woord Frans en heeft nog nooit gekampeerd, maar ze hebben wél zin in een uitdaging. Ook Amber, de vijftienjarige dochter van Loes, zal volledig mee gaan draaien in het bedrijf. Door haar leerachterstand heeft ze echter moeite met contact maken.

Tekst gaat door onder video's.

Gescheiden
Voor Amber zal het dus flink wennen zijn in de nieuwe omgeving. Toch begint het gezin vol goede moed aan het aanleggen van de camping en de grote verbouwing van hun pand. Ze durven het echter niet aan om alle schepen in één keer achter zich te verbranden, en dus blijft Loes nog even bij de bank werken. Ondertussen neemt Bart de verbouwing op zich. Het gescheiden leven is niet makkelijk en al snel zitten ze er helemaal doorheen - en dan moeten de gasten nog komen...

De herhalingen van Ik vertrek zijn vanaf vrijdag 31 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijkcijferkanon Ik vertrek vanaf vrijdag 31 juli weer te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier